sibiu piata mica

sibiu piata micaMeteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat joi dimineață că începând din această seară de la orele 18.00 și până vineri în jurul orei 16.00, un număr de 14 județe se vor afla sub incidența unui cod galben de ploi. Printe acestea se numără și județul Sibiu.

Paisprezece judeţe vor fi, de joi după-amiază până vineri seară, sub avertizare cod galben de ploi, cantităţile de apă în unele zone depăşind 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat 50-70 de litri pe metru pătrat.
Avertizarea cod galben a fost emisă pentru judeţele Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi nordul judeţelor Vâlcea şi Gorj.
Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, de joi, ora 16.00, până vineri, ora 18.00, va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în Transilvania, zona Carpaţilor Meridionali şi nordul Munteniei se vor cumula peste 20-25 de litri pe metru pătrat şi pe arii restrânse peste 50-70 de litri pe metru pătrat.
În celelalte regiuni, cantităţile de apă vor depăşi izolat 15-20 de litri pe metru pătrat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns