mma

mmaMedia Music Awards promite o ediție de excepție anul acesta, tot în Piața Mare a Sibiului. Evenimentul ajuns la a patra ediție va avea o scenă uriașă, care are lățimea unui teren de fotbal , iar organizatorii spun că aici vor concerta cele mai mari nume ale muzii românești a momentului.

Peste 40 de artişti vor concerta la Media Music Awards, gală de premii muzicale acordate pe baza difuzărilor radio – TV, care va avea loc pe 3 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu.
Evenimentul se va desfăşura în Piaţa Mare din Sibiu, în faţa a peste 40.000 de oameni, pe o scenă impozantă, cu o deschidere de 60 de metri, comparabilă cu lăţimea unui teren de fotbal.
„Evenimentul a ajuns deja la a patra ediţie şi se bucură de susţinerea şi respectul industriei muzicale şi a mass-media, fiind singurele premii muzicale din lume bazate exclusiv pe difuzările de la radio şi TV. Promitem ca, de la an la an, să creştem nivelul organizării acestui eveniment şi al producţiei scenice oferite artiştilor şi publicului”, a declarat Tibi Marian, project manager Media Music Awards.
Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt realizate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio şi TV. Prin urmare, Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.
La cele trei ediţii Media Music Awards de până acum au luat parte artişti importanţi, precum Loredana, Holograf, Smiley, Alex Velea, Antonia, Corina, Andra, Vama, Connect-R, Voltaj, Vunk, Puya, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project, Cargo.
Media Music Awards este organizat de Asociaţia Culturală Media Music Awards şi este cofinanţat de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns