Percheziții în Sibiu. Fraude de milioane de euro!

0 212

perchezitiiNumai puțin de 58 de percheziții au fost efectuate joi dimineață de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, pe raza a 15 județe printre care și Sibiu. Vorbim de controale și descinderi la societăți comerciale, bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de evaziune fiscală.

Zeci de percheziţii au loc, joi dimineaţă, în Bucureşti şi 15 judeţe, la sediile mai multor societăţi comerciale şi persoane bănuite de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ patru milioane de euro, fiind vizată şi firma cumnatului primarului din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi.
Potrivit unor surse judiciare, poliţistii fac 58 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Mehedinţi, Arad, Cluj, Bihor, Timiş, Maramureş, Sibiu, Braşov, Călăraşi, Dâmboviţa, Neamţ, Ilfov, Bacău, Mureş, Satu Mare, fiind vizaţi 47 de administratori ai unor societăţi comerciale care în perioada 2008 – 20014 au emis facturi fictive pentru bunuri şi servicii în valoare de 14 milioane de euro.
Prejudiciul în acest caz este estimat la aproximativ patru milioane de euro.
În Mehedinţi, pecheziţiile se desfăşoară în Drobeta Turnu Severin, Strehaia şi Baia de Aramă. În Baia de Aramă, anchetatorii au descins la sediul firmei de construcţii Transexfor, deţinută de cumnatul primarului oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunărinţu.
Descinderile au loc în baza unor mandate emise de Tribunalul Mehedinţi, iar la acţiune participă 250 de poliţişti, jandarmi şi forţe de intevenţie rapidă din Poliţia Română, dosarul fiind instrumentat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.