Italienii au dominat Turul Ciclist al Sibiului 2015. Cine sunt câștigătorii!

0 187

turul ciclist 2015După cinci etape tensionate, cu răsturnări de situație, Turul Ciclist al Sibiului 2015 și-a desemnat duminică seara câștigătorii. La finalul ultimei etape a Turului, în lungime de 143 km, învingătorii zilei au terminat cursa într-un sprint dezlănțuit pe pavajul strazilor din centrul istoric al Sibiului până la finishul din Piața Mare, în aplauzele publicului.

Câștigătorul ultimei etape a fost Oscar Gatto (de la echipa pro-continentală Androni Giocattolli), care și-a adjudecat a doua etapă la sprint în Tur. Gatto i-a luat astfel pentru a doua oară fața lui Eduard Grosu (de la pro-continentala Vini Fantini), în vreme ce al treilea a trecut linia de sosire Christian delle Stelle (CCC Sprandi, tot pro-continentală).
În acest fel s-a definitivat clasamentul general, care l-a dat câștigător al Turului și al tricoului galben Banca Carpatica pe Mauro Finetto (de la pro-continentala Southeast). Acesta a plecat acasă și cu tricoul verde Boromir al cățărătorilor și cu tricoul alb Takata al liderului în clasamentul pe puncte.
Tricoul portocaliu Continental al celui mai bun tânăr rutier (U23) i-a revenit lui Giovanni Carboni (de la Unieuro Wilier), în vreme ce tricoul roșu Industrial Software al celui mai bun rutier român rămâne în posesia lui Serghei Țvetcov (de la Androni Giocattoli).
Singurul care a întrerupt șirul victoriilor italiene este germanul Robert Kessler (LKT Brandenburg), care va pleca acasă cu tricoul albastru Marquardt al celui mai bun sprinter.
Cea mai bună echipă, răsplătită cu tricoul gri Intergraph, a fost Southeast, urmată în clasament de Androni Giocattoli și CCC Sprandi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.