S-a semnat contractul pentru al doilea pachet de străzi care intră în reparații la Sibiu

0 160

Zona TerezianContractul pentru reparațiile a nouă străzi din cartiere a fost semnat de primarul interimar Astrid Fodor, marți, 7 iulie. Obiectul acestuia este efectuarea de reparații ample a carosabilului și trotuarelor pe următoarele străzi: Valea Aurie, Sibiel, Crinţ, Iazului, Agârbiciu, Daliei, Aleea Crăiţelor, Gladiolelor şi Ioan Codru Drăguşanu.

În urma procedurii electronice de achiziție, câștigătorul desemnat este SC Comtram SA, valoarea contractului însumând 3.850.843,55 lei.
“Acesta este cel de-al doilea pachet de străzi pentru care am contractat lucrări de reparații. Remintesc faptul că pentru primul pachet format din 10 de străzi, contractul este în desfășurare. Vom continua acest proiect și în acest scop pregătim în prezent documentația pentru un al treilea pachet de străzi”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Pe lângă modernizarea carosabilului (în prezent amenajat din beton) și a trotuarelor, contractul prevede și amenajarea unor guri de scurgere a apelor pluviale şi refacerea semnalizării rutiere. Termenul de realizare a lucrărilor pe toate cele nouă străzi este de 4 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...