gaz

gazPentru efectuarea de către compania Transgaz S.A. a unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze integral alimentarea cu gaze naturale sâmbătă, 11 iulie, între orele 9 şi 18, în mai multe localități de pe raza județului Sibiu.

Este vorba de localitățile Avrig, Bradu, Cornăţel, Săcădate, Mârşa, Racoviţă, Sebeşul de Jos, Sebeşul de Sus şi Turnul Roşu din județul Sibiu. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau  0265.200.928(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu