fbpx
Ora de Sibiu
Știri in direct

Atenție șoferi. De luni încep lucrările pe șase străzi din municipiul Sibiu!

156

lucrariZilele trecute Primăria Sibiu a avizat începerea lucrărilor de reparații pentru un pachet de șase străzi din oraș. Lucrările vor începe efectiv de luni, treptat pe toate străzile ce au primit astfel de avize. Astfel șoferii și sibienii sunt rugați să se informeze din timp de restricțiile ce vor fi aplicate în trafic, în zonele unde încep șantierele.

pe strada Ioan Codru Drăgușanu. Carosabilul acestei străzi este pavat în prezent cu beton, iar în urma execuției lucrărilor contractate acesta va fi amenajat cu asfalt. De asemenea, trotuarele vor fi modernizate, iar bordurile vor fi și acestea înlocuite. Constructorul a înaintat ca termen de finalizare sfârșitul lunii septembrie. Lucrările se vor desfășura sub trafic.
De luni, 20 iulie până în 17 august se vor executa lucrări de reparații ale carosabilului și trotuarelor pe Aleea Buia. Pentru execuția acestor lucrări contractate de Primăria Sibiu este necesară închiderea traficului în perioada menționată.
Pe străzile Teliuc și Cugir vor începe de luni, 20 iulie lucrări de modernizare a rețelelor de apă și canalizare, acestea fiind finanțate din bugetul SC Apă Canal SA Sibiu. Dat fiind faptul că pentru execuția acestor lucrări este necesară săpătura la o adâncime mai mare, Comisia de Circulație a aprobat închiderea totală a traficului pe aceste două străzi. După modernizarea rețelelor, din luna octombrie, Primăria Sibiu va intra pe aceste două străzi în vederea modernizării carosabilului și a trotuarelor.
Din 27 iulie vor începe lucrări și pe strada Bujorului. Este vorba de lucrări de modernizare a străzii, acestea fiind licitate în cadrul pachetului Terezian – Viile Sibiului. Conform contractului încheiat cu Primăria Sibiu, constructorul va moderniza rețelele de apă și canalizare, carosabilul și trotuarele. Termenul de finalizare aprobat de Comisia de Circulație pentru această stradă este sfârșitul lunii octombrie. Lucrările vor fi executate sub trafic, dar cu restricții temporare.
Din aceeași dată, 27 iulie, vor începe și lucrările de modernizare a carosabilului și trotuarelor pe strada Ghețăriei, rețelele de apă și canal fiind deja modernizate. Aceste lucrări se vor încheia la sfârșitul lui septembrie, iar în perioada în care se vor executa strada va fi închisă traficului, locatarilor fiindu-le totuși permis accesul către proprietăți.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...