accident dn7 valea oltului

accident dn7 valea oltuluiGrav accident de circulaţie, în această seară, pe Valea Oltului. Patru persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat frontal într-un TIR.

Traficul rutier pe Valea Oltului este complet blocat, în apropiere de localitatea Brezoi, în urma unui grav accident de circulaţie, petrecut în urmă cu aproximativ 50 de minute. Potrivit primelor informaţii, şoferul unui Logan înmatriculat în judeţul Olt, angajat într-o depăşire, a intrat în coliziune frontală cu un TIR, cu numere de Cluj, care circula regulamentar dinspre Sibiu spre Rm. Vâlcea. În urma impactului, patru persoane din autoturismul Logan au fost grav răniţi, una dintre ele fiind transportata cu elicopterul SMURD în Bucureşti, două la Spitalul de Urgenţă din Rm. Vâlcea, iar o a patra victimă la Spitalul de Urgenţă din Sibiu.
Traficul este complet blocat în zonă, pe ambele sensuri. Potrivit autorităţilor, coloanele de maşini se întind pe aproximativ 10 km pe ambele sensuri. La această oră, poliţiştii efectuează măsurători. Oamenii legii au spus că va mai dura cel puţin încă o oră până la degajarea traficului deoarece, în urma impactului, pe carosabil s-a scurs combustibil şi ulei, acesta trebuind curăţat pentru ca traficul în zonă să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Update 21.25: De aproximativ cinci minute, traficul în zonă a fost reluat alternativ.
VIDEO EXCLUSIV DE LA FAŢA LOCULUI
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UXJC7THcS-c”]

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. @Cristina N.: Sunt de acord cu ce a scris „cetateanul”. Circul des pe Valea Oltului si intr-adevar astia cu masini de OT, VL si DJ sunt cei mai nesimtiti cu depasirile lor in curbe si chiar si cand se vede ca din fata se apropie o masina. Daca in locul TIR-ului era un autoturism si si-i omorau pe toti cei nevinovati?

  2. Draga ,,cetatean” nu mai generaliza, cu ,,astia” si 2 la o astfel de stire lumea moare e ranita e putin deplasat sa ai astfel de comentariu nu crezi … .Condoleante familiei si insanatosire grabnica!

  3. astia cu masini de OT, VL si DJ sunt dezastru…erau ieri unii care faceau concurs pe b-dul Victoriei (pe la 20:45)…aveau cel putin 100-120 km/h.