Ora de Sibiu
Știri in direct

Vrei să fii vecin cu familia prezidenţială? Ai nevoie de 600 de euro

440

casa iohannis

Unul dintre vecinii familiei Iohannis îşi scoate casa la închiriere. Imobilul este situat exact lângă casa Preşedintelui, are cinci camere şi dependinţe.

Cunoscut ca unul dintre cei mai iubiţi profesori de fizică de la Liceul Gheorghe Lazăr, acolo unde este actualul loc de muncă al soţiei preşedintelui, profesorul Ungureanu şi soţia sa se aflau în cercul de prieteni ai lui Klaus Iohannis. Doar întâmplarea a făcut să devină şi vecini, ambii cumpărând casele alăturate de pe strada Bâlea.
Iniţial a vrut să o vândă
Plecat din Sibiu de aproape 20 de ani, profesorul Mihai Ungureanu nu mai foloseşte imobilul aflat chiar după gardul din dreapta al casei preşedintelui Iohannis. Cum Ungureanu locuieşte acum în SUA, iniţial a avut intenţia de a vinde casa de pe strada Bâlea. Ulterior a renunţat la această idee, preferând să închirieze frumoasa vilă.
Nu a fost tocmai uşor, pentru că persoanele care doreau să închirieze acest spaţiu generos se temeau că la SPP-iştii s-ar fi opus înfiinţării unor birouri sau a unui restaurant vecin cu locuinţa pe care o păzesc zi şi noapte. Prin urmare, casa şi grădina familiei Ungureanu sunt oferite spre închiriere unei familii pentru suma de 600 de euro lunar plus cheltuieli de întreţinere. Până în prezent, un posibil chiriaş nu a fost găsit, aşa că profesorul Ungureanu s-a adresat şi unor agenţii imobiliare, sperând ca până la sfârşitul săptămânii să găsească un chiriaş.

casa iohannis

Sursa: www.libertatea.ro

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...