raliu pe transfagarasan

raliu pe transfagarasanDacă aveți de gând să traversați Carpații pe Transfăgărășan, atunci trebuie să știți că cei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că  în în ziua de luni – 03.08.2015, în intervalul orar 10.00 – 14.00, traficul rutier va fi închis.

Vorbim de  drumul național DN 7C – Transfăgărăşan, cuprins între km 116+808 – km 129+500 (Bâlea Cascada – Bâlea Lac).
Restricţia se impune pentru a permite desfăşurarea evenimentului automobilistic organizat de clubul sportiv ACS SCORPION Rally Team Sibiu în parteneriat cu Ferrari Club Passione Rossa Italia și susținut de Autoritatea Națională pentru Turism.
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu