Ora de Sibiu
Știri in direct

Crucea Roşie te face lider. Vezi cum poţi petrece 5 zile în tabăra „Lideri pentru Mâine”

892

11742904_934911946555214_3394837559405573409_n

Crucea Roșie Filiala Sibiu oganizează cea de-a XIV-a ediție a taberei “Leaders for Tomorrow”, la Hosman.

Un punct de interes major urmărit prin activitățile derulate de Crucea Roșie vizează educația șitineretul. Astfel, Filiala Sibiu a Crucii Roșii Române organizează, anual, o tabără pentru tineret,în cadrul căreia participanții vor obține noi abilități de comunicare, lucru în echipă, voluntariat.Anul acesta tabara Leaders for Tomorrow se va organiza în localitatea Hosman, în curteaBisericii Evanghelice, în perioada 3-7 august 2015. Programul este conceput astfel încâtparticipanții să-și însușească noi cunoștințe legate de acordarea de prim-ajutor, misiunea CruciiRoșii, Drept Internațional Umanitar, dar să se și distreze la seara de film în aer liber, carnaval șifoc de tabără. Taxa de participare la tabără este de 150 de lei.
Cei interesaţi trebuie să ştie că vor dormi în corturi, şi că informaţii pot obţine la la 0269 217646 in intervalul 9 – 15 de luni pana vineri.
Crucea Rosie Romana, înfiintată in 1876, este o organizatie neguvernamentală de interesnational, avand ca misiune prevenirea si alinarea, în mod impartial a suferintei umane în oriceîmprejurare, fără nicio discriminare bazată pe cetatenie, nationalitate, rasă, sex, religie, varstă,apartenentă militară, socială sau politică. Principalele domenii de activitate sunt: promovareavalorilor umanitare, pregătirea si interventia în cazul unui dezastru, promovarea sănătătii siasistenta persoanelor la nivel comunitar.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...