isu pomnpieri

isu pomnpieriMai multe echipaje de poliție și de la ISU Sibiu s-au deplasat joi în jurul orei 12:30 pe strada Negoiu, acolo unde a fost semnalat faptul că un bărbat de 30 de ani vrea să își dea foc.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, ce locuiește pe strada Negoiu la numărul 77c, a amenințat că o să se autoincendieze. Autoritățile au fost alertate, iar la fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de la SMURD, pompieri și poliție. Tentativa acestuia a fost stopată în ultimul moment. ”Persoana a fost încătușată de poliție și este evaluată medical de echipajul de prim ajutor. Se pare că este într-o stare bună din punct de vedere medical”, spun cei de la ISU Sibiu. foto: arhiva

Update – Tânărul este din Dâmbovița

Tânărul are 33 de ani și este din județul Dâmbovița. El s-a stropit cu combustibil și a vrut să își dea foc pentru că firma de recrutare pentru forță de muncă în străinătate ce funcționează pe strada Negoiu, îl tot amână pentru găsirea unui job în Vestul Europei. Cei de la fața locului au alertat autoritățile. ”Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde este audiat”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Tânărul va fi sancționat cu o amendă pentru aducerea de jigniri celor de la fața locului. El a fost îndrumat să depună o plângere oficială împotriva firmei de recrutare care i-a promis un job în străinătate și nu și-a onorat promisiunile contractuale.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu