Panică pentru președintele Iohannis. Prima Doamnă s-a răzgândit!

0 184

carmen2Președintele României se află în aceste zile într-un concediu de odihnă, pe care îl petrece alături de soția sa la Sibiu și pe Litoral. Aflați weekendul trecut la o cabană în apropiere de Sibiu, Carmen le-a mărturisit apropiaților că nu va renunța să predea la ”Lazăr”.

Prima doamnă şi-a arătat intenţia de a continua să predea la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr” din Sibiu.
Carmen Iohannis a participat zilele trecute la o petrecere la o cabană din Cisnădioara, ocazie cu care le-a spus apropiaţilor că se gândeşte să nu se despartă de Sibiu. Colegii de la Liceul “Gheorghe Lazăr” au aflat deja de intenţia lui Carmen Iohannis, însă până acum conducerea ISJ din Sibiu nu a primit şi o cerere oficială în acest sens.
Potrivit Observator.tv,  profesoara Iohannis are vechime de peste 20 de ani la acelaşi liceu, o jumătate de normă ar însemna pentru ea doar opt ore pe săptămână, adică doar două clase. Acest lucru poate face ca soţia preşedintelui să fie prezentă la Sibiu doar două zile pe săptămână. Ea a absolvit tot la “Gh. Lazăr” şi tocmai nostalgia anilor de liceu nu o lasă să se despartă de catedra de la Sibiu. Sursa: observator.tv

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...