Record mondial de sărit cu camionul – VIDEO

0 167

Nu o să-ți vină să crezi ce au reușit să realizeze cei de la Formula 1 din Lotus F1 Racing într-o cursă dintre un tir cu remorcă atașată și o mașină de curse. Acest lucru nu a mai fost făcut niciodată și, după câte știm, nu a fost nici măcar încercat, dar acum face parte din recordurile mondiale înregistrate în Cartea Recordurilor Guiness. Trebuie să vezi ca să crezi, nu există altă posibilitate! Si chiar și așa pare incredibil.
Echipa Formula 1 Lotus a reușit să facă unul dintre giganticele lor tiruri să sară peste una dintre mașinile lor de curse; acest „experiment” a făcut furori pe rețelele de socializare, discutându-se foarte serios despre veridicitatea evenimentului. Deși pare de necrezut, există dovezi care demonstrează că, într-adevăr, acest record mondial a avut loc cu succes.
Reprezentanții echipei de Formula 1 în cauză au declarat că acesta reprezintă un nou record în ceea ce privește saltul unui tir – o distanță de aproximativ 25 de metri. Deși pare incredibil, este de ajuns să revedeți înregistrarea de câteva ori pentru a vă convinge că este adevărat și că reprezintă o reală reușită a acestei echipe care a obținut imposibilul!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.