jules

julesUn sibian în vârstă de 51 de ani a reușit ”performanța” să fure o geantă de pe un scaun din interiorul restaurantului Jules de pe strada Mitropoliei. O femeie și-a lăsat geanta pe scaun, iar hoțul a profitat de ”invitație” și a șterpelit-o. În geantă se aflau bunuri și bani în valoare totală de peste 25.000 de lei. Poliția l-a reținut pentru 24 de ore pe hoț.

În data de 5 august, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în jurul orei 21:30, în timp ce se afla într-un restaurant din municipiul Sibiu, o persoană necunoscută i-a sustras geanta, în care deţinea bunuri, documente de identitate personale, carduri bancare, precum şi suma de 18.000 lei, 40 euro şi aprox. 60 bonuri de masă. Prejudiciul total fiind estimat la 25.000 de lei.
În cursul zilei de ieri, 6 august, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu s-a reuşit identificarea persoanei cu privire la care exista suspiciunea rezonabilă că a comis acest furt. Poliţiştii sibieni au stabilit faptul că bănuitul, un sibian în vârstă de 51 de ani, a profitat de faptul că partea vătămată a lăsat geanta nesupravegheată, pe un scaun, în interiorul restaurantului, şi a sustras-o. Se pare că geanta era una de lux, care numai ea valora câteva mii de euro, fiind o creație Louis Vuitton.

Prejudiciu recuperat parțial
”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu, în cadrul cercetărilor, au reuşit recuperarea a 60% din prejudiciul creat”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Împotriva bărbatului de 51 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat (art. 228 alin., art. 229 alin. 1, lit. b Cod penal). Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările. sursa foto: Facebook

Comentariul meu

Lasă un răspuns