fbpx

Eşti IT-ist, cauţi un loc de muncă? O firmă străină face angajări la Sibiu!

0 555

stefanini

In urmatoarele luni, Stefanini intentioneaza sa recruteze inca 50 de persoane pentru centrul din Sibiu, echipa de acolo urmand sa creasca la cel putin 250 de oameni pana la sfarsitul anului.

Stefanini a angajat anul acesta circa 65 de persoane in centrul din Sibiu, in special pentru functia de Helpdesk Technician – vorbitori de germana, spaniola, italiana si franceza, iar in paralel, compania a desfasurat procese de recrutare interna, care au oferit angajatilor oportunitatea de a fi promovati in functiile de Senior Helpdesk Technician, Trainer, Case Team Assistant, Team Leader, Incident Controller, Quality Specialist, Account Liaison, project coordinator.
”In perioada urmatoare cautam noi colegi pe functia de Helpdesk Technician, cunoscatori ai limbilor germana, spaniola, italiana, franceza, iar intern vom mediatiza roluri precum Project Coordinators, Incident Controller, Quality Specialist, Trainer, Project Trainer”, spune Oana Calcan, recruitment coordinator, Stefanini Romania.

Cu toate ca Stefanini este o companie de externalizare a serviciilor IT, majoritatea angajatilor din Sibiu sunt absolventi de profil uman (Limbi Straine, Relatii Internationale, Relatii Publice), dar acestia au manifestat interes pentru a-si dezvolta cariera in IT, ceea ce demonstreaza ca acest domeniu poate fi unul accesibil, mai ales in conditiile in care Stefanini deruleaza constant training-uri interne.

”Avem insa si colegi care au absolvit un liceu de profil real, s-au angajat la noi si ulterior s-au inscris la facultati cu profil tehnic. Pe langa pregatirea formala, urmarim sa identificam la candidati abilitatea de a lucra bine in echipa, abilitati de comunicare precum si capacitatea de orientare catre rezultate”, adauga Oana Calcan.

Procesul de recrutare in Sibiu se desfasoara ceva mai rapid decat in Bucuresti, potrivit oficialilor Stefanini. Astfel, una din trei persoane contactate de recrutorii companiei prin intermediul platformelor de profil se prezinta la interviu, iar rata de succes dupa interviu este de peste 60%.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.