Mii de spectatori la a doua ediție Arini Fest Cinema de la Sibiu

0 156

arin fest sibiuCea de-a doua ediție Arini Fest Cinema s-a încheiat duminică, 9 august și a avut parte de o primire spectaculoasă din partea sibienilor.

În perioada 7-9 august, în parcul Sub Arini din Sibiu, peste 3000 de sibieni au participat la programul pregătit de organizatori, care a inclus proiecții de filme în aer liber, sesiuni de muzică live și o mulțime de evenimente și activități creative în mijlocul naturii.
Diminețile au fost dedicate celor mai tineri vizitatori ai evenimentului, care au luat parte la ateliere de pictură și jocuri iar după-amiaza, publicul era invitat la o porție de relaxare în mijlocul naturii, având la dispoziție o serie de cărți și bucurându-se de muzică ambientală.
Seara, DJ Campsauvage i-a introdus pe spectatori în lumea magică a lui Wes Anderson, mixând diferite melodii din coloana sonoră a filmelor marelui cineast, acompaniate de imagini din producțiile sale. Spectatorii au savurat la maxim Fantastic Mr. Fox, dar și The Grand Budapest Hotel și Moonrise Kingdom.
Am fost la toate cele trei proiectii! A fost minunat! Felicitări sincere organizatorilor! Abia aștept filmele de la edițiile viitoare!, a declarat Sabina Baciu, unul dintre spectatorii evenimentului.
Arini Fest Cinema este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, prin Primăria Municipiului Sibiu și organizată de Cameleon PR&Events și Grey Projects

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.