VIDEO REVOLTĂTOR – Cum intră un șofer în Piața Huet? Dărâmă pilonul mobil cu mașina!

0 215

pilon deteriorat sibiuMunicipalitatea sibiană a făcut publice imagini video care arată cum un șofer intră în Piața Huet fără să aibă card de acces. Mai mult respectivul dă apoi mașina cu spatele și deteriorează pilonul ca să îi faciliteze accesul unui alt șofer. Primăria spune că va da amenzi la cei doi șoferi.

”Aceste imagini au fost surprinse la pilonul mobil de la intrarea în Piața Huet. Autovehiculul din imagine pătrunde în zona pietonală fără a plăti taxa de acces. Mai mult, acesta forțează și avariază pilonul mobil pentru a ajuta un alt autovehicul să pătrundă fără a achita taxa. Ambii proprietari vor fi amendați, iar posesorul mașinii care a avariat pilonul va plăti daunele”, spun cei de la primăria Sibiu.
Reprezentanții municipalității spun că gestul este inexplicabil cu atât mai mult cu cât pentru rezidenți taxa de acces auto în zona pietonală este de 2 lei/lună. Pentru non-rezidenți, taxa de acces pentru vehicule între orele 5-9 dimineața (pentru aprovizionare) este de 5 lei/zi/auto, iar pe parcursul zilei taxa pentru accesul în zona pietonală cu autovehiculul este de 50 lei/30 minute.
”Precizăm că Serviciul de Administrare a Domeniului Public monitorizează accesul în zonele pilonilor mobili cu ajutorul camerelor video cu ajutorul cărora se pot și identifica autovehiculele. Pe această cale îi rugăm pe sibieni să respecte regulamentul de acces în zonele pietonale și să respecte bunurile publice”, mai spun reprezentanții municipalității pe pagina oficială de Facebook a Sibiului.

Pilon deteriorat de un sofer in Sibiu de oradesibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.