indicatoare intrare judetul sibiu

indicatoare intrare judetul sibiuIndicatoarele de la intrările în județ, cunoscute și sub denumirea de totemuri, au fost reabilitate în cursul acestei luni, lucrările fiind recepționate vineri.

Aceste indicatoare, aflate în administrarea Consiliului Județean Sibiu, se află pe 6 drumuri naționale și necesitau lucrări complexe de renovare și reabilitare pentru care au fost alocați aproximativ 54.000 de lei. Cele 6 indicatoare au fost curăţate, vopsite, iar literele degradate au fost înlocuite. Ultima reabilitare s-a făcut în anul 2011.
„Pentru Consiliul Judeţean Sibiu aceste indicatoare reprezintă o carte de vizită la intrarea în județ și este important ca acestea să ofere o imagină bună celor care ne vizitează, celor aflați în tranzit, dar și locuitorilor care se întorc acasă. Astfel că am alocat banii necesari reabilitării care contribuie la menținerea unui standard vizual ridicat pentru toți cei care intră sau ies în și din județ pe drumurile naționale”, spune Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

Cel mai mare indicator este cel de lângă Arpaşu de Jos, pe DN1, la ieșirea spre Făgăraș, județul Brașov, a cărui reabilitare a costat cel mai mult: aproape 14.000 de lei. Celelalte 5 indicatoare se află pe: DN 14B, lângă Micăsasa, la ieşirea spre Blaj, judeţul Alba; DN 14A, lângă Blăjel, la ieşirea spre Târnăveni, judeţul Mureş; DN 14, în apropiere de Laslea, la ieșirea spre Sighișoara, județul Mureș; DN 7, lângă Boiţa, la ieşirea spre Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea; și DN 1, lângă Miercurea Sibiului, la ieşirea spre Sebeş, judeţul Alba.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns