Primăria Municipiului Sibiu licitează lucrările de modernizare o stradă importantă din oraș

0 140

lucrari in centru sibiu (1)Primăria Municipiului Sibiu, prin Direcția Investiții, inițiază prin intermediul programului electronic de achiziții o procedură pentru atribuirea contractului de lucrări numit “Modernizare strada Lupeni, inclusiv Fundătura Lupeni”.

Contractul prevede modernizarea carosabilului și a trotuarelor pe această stradă care măsoară 1190 metri. De asemenea, contractul va include și amenajarea alveolelor pentru plantarea de copaci pe aliniamentul stradal. Rețelele de gaz pe această stradă au fost reabilitate anul acesta în luna martie, rețeaua de apă a fost reabilitată de SC Apă Canal în luna mai 2015, iar rețeaua de canalizare a fost modernizată în 2014, în cadrul proiectului finanțat din fonduri structurale numit “Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județele Sibiu și Brașov” inițiat de SC Apă Canal SA Sibiu.
“Pe strada Lupeni au fost executate și în 2014 și în 2015 ample lucrări de modernizare a rețelelor de apă, canalizare și gaz. Acestea au afectat carosabilul și trotuarele astfel încât este necesară modernizarea străzii pentru a-i reda funcționalitatea.” (Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului)
Valoarea estimată a contractului în urma realizării proiectării este de  4.686.375,83 lei. Lucrările vor fi executate în termen de 4 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
Ofertele se vor putea depune din 14 august până în 25 august 2015, la ora 9, la Registratura Primăriei Sibiu, din sediul situat pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.