Se modernizează drumurile comunale din județul Sibiu. Iată stadiul lucrărilor!

0 165
?
?

Un alt drum comunal a intrat de zilele trecute în reparațiile programate de Consiliul Județean Sibiu pentru acest an. Este vorba despre drumul comunal DC5, care face legătura între comuna Şeica Mare şi satul Petiş, cu o lungime totală de 11 km.

Potrivit planului de lucrări aprobat, pe toată lungimea drumului se va aplica tratament dublu bituminos. Valoarea totală estimată a lucrărilor depășește 1,2 milioane lei, bani alocaţi exclusiv din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu.
”Continuăm, așa cum am promis, programul de modernizare și reparații pe drumurile județene și comunale, în special pe cele pe care nu s-a făcut nimic de zeci de ani. Căile de acces spre toate localitățile județului sunt foarte importante pentru că ele reprezintă o condiție esențială pentru dezvoltarea comunităților și pentru creșterea nivelului de trai al tuturor locuitorilor”, spune Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu. Ioan-Cindrea
Specialiştii Consiliului Judeţean Sibiu apreciază că lucrările se vor încheia la sfârşitul săptămânii viitoare. Circulaţia pe acest tronson de drum nu este închisă, însă se desfăşoară în condiţii de lucru, iar şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicatoarele rutiere şi să fie atenţi la semnalizările echipelor de muncitori.
Lucrările pe DC5 fac parte din graficul aprobat pentru luna august care mai cuprinde plombări pe 5 drumuri judeţene, în valoare de aproape 100 de mii de lei. Tot în această lună sunt alocaţi 50 de mii de lei pentru întreţinerea drumului pietruit Apoldu de Jos – Amnaş, iar pe 4 drumuri județene se aplică tratamente în valoare totală de 520 de mii de lei. Covoare bituminoase se aştern pe alte 4 drumuri judeţene, valoarea lucrărilor fiind de 1,8 milioane lei. În același timp, valoarea lucrărilor de întreţinere pentru 9 drumuri comunale depășește 3 milioane de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...