Un tânăr și-a anunțat moartea pe Facebook. A fost părăsit de iubita din Sibiu!

281

lumanareCaz cutremurător în România. Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Pitești și-a anunțat moartea printr-o postare pe Facebook. Omul spunea că nu mai poate suporta gândul că iubita lui din Sibiu, a luat copilul pe care îl aveau și l-a părăsit.

Un tată şi-a anunţat moartea pe facebook, dar nimeni nu l-a luat în seamă. Mircea avea 34 de ani şi-o durere imensă în suflet – iubita lui plecase de la el cu tot cu bebeluşul lor de cinci luni.
Părinţii fetei, care are doar 17 ani, i-au interzis acesteia să mai ţină legătura cu tatăl copilului. Mircea n-a putut suporta despărţirea şi s-a sinucis în casa în care locuia împreună cu bunica, anunta cancan.ro.
„Oricine trebuie să moară într-o zi. Pentru mine, acea zi a venit. Trebuia să se ajungă şi aici. viaţa e doar un drum spre moarte”. În ultimele luni, Mircea era extrem de abătut. Nu mai vorbea cu nimeni şi nu mai ieşea din casă. Sufletul lui de tată era distrus. Iubita lui, cu 17 ani mai tânără, a plecat la părinţii ei, în Sibiu, la o lună după ce-a adus-o pe lume pe fetiţa lor. Părinţii ei nu-l acceptau pe Mircea, aşa că i-au interzis fetei şi să-i răspundă la telefon. Depresia a fost armă fatală pentru tânărul de 34 de ani. Mircea şi-a pus capăt zilelor în casa din Piteşti unde locuia cu bunica lui. Chiar ea l-a găsit azi-dimineaţă fără suflare, în sugraferie. „Mulţi mă vor crede un laş sau prost sau orice altceva, asta este. Nu îmi pare rău. Vreau doar să le cer iertare prietenilor mei. Nu mai pot trăi, pur şi simplu. Vă rog să mă iertaţi!”. Sursa: cancan.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.