csu sibiu4

csu sibiu4Piloți de raliu și jucători profesioniști de baschet și-au dat întâlnire joi, la ora 18:30, la Sala Transilvania, pentru un joc de antrenament comun de baschet.

Echipa din Liga Națională de Baschet Masculin a Clubului Sportiv Universitar Sibiu va fi gazda unui eveniment inedit. Sunt invitați atât cei care iubesc baschetul, cât și cei mai împătimiți iubitori ai raliului. Pe teren vor intra toți jucătorii CSU Sibiu, pentru prima dată în fața publicului și propriilor suporteri în această formulă, la o zi după ce a fost prezentat oficial lotul care va îmbrăca tricourile galben-albastre, în sezonul competițional 2015/2016. ”Noi ne bucurăm să fim incluși și pe agenda unui alt eveniment și suntem încântați să îi găzduim pe piloții de raliu, pentru un joc de antrenament. Vrem să le urăm, totodată, tuturor piloților care vor evolua în această competiție, mult succes!”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.
Din lotul CSU  Sibiu fac parte Octavian Popa Calotă(căpitan), Richard Amardi, Daniel Banciu, Cornel Cioacătă, Nick Evans, Lawrence Gilbert, Kevin Hardy, Marek Klassen, Lucian Manițiu, Will Paul, Georgian Păun, Sorin Răducan și Vlad Tincu. Banca tehnică este ocupată de antrenorul principal Dan Fleșeriu, secondat de Pepe Silva și Cătălin Vulc.
Din echipa piloților de raliu și-au anunțat prezența pe terenul o serie de piloți care vor concura apoi pe cel mai spectaculos drum din România, Transfăgărășan. Marco Tempestini, pilotul echipei Napoca Rally Academy, Alex Filip, dublu campion național la două roți motrice, Gabi Lazăr, copilotul pilotului sibian Raul Badiu, Alexandru Rusu, Dan Pohariu și Flavius Câmpeanu sunt doar câțiva dintre cei care vor intra pe teren în duelul cu formația CSU Sibiu. „Suntem încântați că avem ocazia să intrăm pe teren cu o echipă atât de iubită în oraș și cred că va fi o încălzire frumoasă pentru ceea ce va urma apoi pe probele speciale”, a spus Alex Filip.
Toti cei care doresc sa urmareasca meciul de baschet sunt invitați la Sala Transilvania, la orele 18:30. Intrarea este liberă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns