magazin hornbach sibiu 11

magazin hornbach sibiu (11)Retailerul german a confirmat oficial că va deschide magazinul de la Sibiu în această toamnă. Reprezentanții companiei estimează investiția din noua unitate ce va funcționa în locul OBI, la peste 9 milioane de euro.

Nemţii au deja în vizor mai multe locaţii pentru unitatea cu numărul 7. La trei ani de la ultima inaugurare pe piaţa locală, grupul german de bricolaj Hornbach se pre­găteşte să îşi extindă reţeaua  cu o nouă unitate, la Sibiu, în spaţiul unei foste unităţi Obi, care a decis să iasă din România.
Tranzacţia de achiziţie a terenului şi a spaţiului comercial a fost anunţată încă de la finele anului trecut, iar magazinul va fi deschis în această toamnă, afirmă Mugurel-Horia Rusu, directorul general al companiei.
„Investiţia în achiziţia şi amenajarea magazinului din Sibiu se va duce probabil la 9 milioane euro, fără stocuri“, afirmă Rusu, care precizează că retai­lerul este interesat de locaţii noi şi nu exclude înce­perea unui proiect viitor în 2016, conform zf.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns