Incendiu violent la un depozit de furaje din Aciliu. Casă în flăcări la Ațel!

0 259

incendiu depozitMai multe echipaje de pompieri de la Sibiu și din Săliște, s-au luptat preț de mai bine de cinci ore cu flăcările, la un incendiu izbucnit noaptea trecută la un depozit de furaje din Aciliu. Peste 13 tone de fân au ars. În Ațel, o casă a luat foc, tot noaptea trecută.

În cursul serii de ieri, 25 august și în dimineața  zilei de 26 august a.c., echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite cel mai probabil din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere.
În jurul orei 23:00, două echipaje de pompieri, un echipaj SMURD, precum și  S.V.S.U. Sălişte au intervenit în localitatea Aciliu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Echipajele de pompieri au acționat timp de cinci ore pentru stingerea incendiului, ce a afectat aproximativ 13 tone de fân depozitat pe o suprafață de aproximativ 80 mp. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, din cauza folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Casă în flăcări la Ațel
Al doilea incendiu a izbucnit în jurul orei 01:45, la o casă de locuit situată în localitatea Ațel. La locul intervenției s-au deplasat în cel mai scurt timp posibil două echipaje de pompieri și un echipaj SMURD, care au intervenit pentru stingerea incendiului, provocat cel mai probabil prin folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului imobilului, care acuza stări de lipotimie, nefiind necesar transportul persoanei la spital. În urma incendiului au ars aproximativ 50 mp din acoperișul casei, elementele de mobilier și materiale textile situate în interiorul imobilului. De asemenea, s-au degradat pereții camerelor și două aparate electrocasnice. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...