nobilia

nobiliaPrimul showroom care îți oferă soluții complete pentru casa ta își deschide porțile sâmbătă, 29 august 2015. Oferă locuinței tale un plus de calitate, eleganță și inovație. Descoperă cum se îmbină lumea electrocasnicelor premium cu cele mai extravagante bucătării de calitate germană.

Showroom-ul Premium Electrocasnice prezintă o linie reprezentativă de produse electrocasnice ale celor mai consacrate branduri: Liebherr, Bosch, Whirlpool, Hotpoint, Gorenje, Miele și Samsung,ce răspund nevoilor și gusturilor variate ale consumatorului român.
Revoluționarele produse germane Liebherr oferă soluții inovatoare pentru o păstrare îndelungată a prospețimii alimentelor, pentru o utilizare cât mai ușoară și pentru un consum cât mai scăzut de energie electrică. Materialele de calitate superioară, prelucrarea perfectă până în cele mai mici detalii, design-ul exclusivist și tehnologiile de producție dintre cele mai moderne, sunt câteva dintre argumentele ce susțin renumele Liebherr.
Nobilia este cel mai mare producător de profil din Europa, produce zilnic aprox. 3000 de bucătării în fabrica din Germania. Fiecare bucătărie este unică, planificată individual și fabricată cu cea mai mare precizie. Gradul ridicat de automatizare asigură nivelul de calitate constantă.
Bucătăriile Nobilia se fac doar la comandă, după dimensiunile și cerințele clientului.nobilia
Avem o mulțime de stiluri și de idei. La noi veti găsi aspectul care se potrivește cel mai bine stilului tău. Inspiră-te din soluțiile designerilor Nobilia!
VEZI ȘI: LIVE VIDEO – DESCHIDEREA OFICIALĂ a SHOWROOM-ului Nobilia si Premium Electrocasnice din Sibiu
Doar în luna septembrie beneficiezi de 6 ani garanție la produsele frigorifice Liebherr  și de 10 ani garanție la bucătăriile Nobilia. Alege calitatea germană!
Vitează showroom-ul Premium Electrocasnice și Nobilia situat în Sibiu, Str. Școala de Înot, nr. 22.banner lansare_qOpen Day- Sâmbătă, 29 August
Program special 09.00-18.00nobilia exterior

Comentariul meu

Lasă un răspuns