video - biciclist kamikaze pe dn7. mergea pe contrasens, depășea mașini și făcea semne obscene!

ciclist nebunUn biciclist a ținut cu tot diandinsul să iasă în evidențăsâmbătă după amiază pe DN7, pe raza orașului Tălmaciu. Probabil aflat sub influența alcoolului, acesta a ținut cu tot dinadinsul să iasă în evidență în trafic.

Șoferii care au avut drum pe DN7, sâmbătă în jurul orei 17:40, la Tălmaciu, au văzut cu siguranță cum un biciclist, care mai mult ca sigur consumase alcool, se dădea în specactol printre mașinile de drum.
Pe imaginile primte de la un cititor Ora de Sibiu pe oradesibiu@gmail.com, se observă cum acest a ținut neapărat să iasă în evidență și să fie observat de cei aflați în trafic.
Acesta nu s-a lăsat depășit de mașini, a mers pe contrasens și a făcut și semne obscene șoferilor și trecătorilor. Mai mult pe imagini se observă cum face și depășiri ale mașinilor, punându-și astfel viața în pericol. Șoferii au rămas uimiți de reacțiile biciclistului, claxoanele mașinilor putând fi auzite și pe filmarea de mai jos.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=9UqFdPLWIbE” splash=”https://i.ytimg.com/vi/9UqFdPLWIbE/maxresdefault.jpg” caption=”Biciclist nebun pe strada pe DN7 la Talmaciu”]

Ultima oră

Comentariul meu