VIDEO – La ce clase va preda Carmen Iohannis din această toamnă la ”Gheorghe Lazăr”

0 268

carmen iohannis si klausInspectoratul Școlar Sibiu a confirmat oficial faptul că prima doamnă a României a depus o cerere prin care dorește să rămână la catedră și în anul școlar 2015-2016, tot la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Se știe și la ce clase va preda aceasta.

Carmen Iohannis nu vrea să se despartă de Sibiu și mai ales de liceul în care a lucrat ca profesoară de engleză în cariera sa de dascăl. Informația că soția președintelui României, rămâne la catedră în oraș, a fost confirmată și de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. ”În urma solicitării scrise a doamnei profesoare Carmen Iohannis, Consiliul de Admnistrație al Colegiului Național ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu, și-a exprimat acordul privind încadrarea doamnei profesor pe o jumătate de normă, începând cu anul școlar ce a debutat pe 1 septembrie. Este vorba de anul școlar 2015-2016, iar o jumătate de normă reprezintă practic 9 ore de predare din partea doamnei profesoare Carmen Iohannis”, a explicat Livia Crețulescu, purtător de cuvânt al ISJ Sibiu.

Își duce clasele mai departe
Carmen Iohannis va continua să predea cu jumătate de normă, la clasele la care a fost profesoară și anul trecut. Prima doamnă va rămâne de asemenea și dirigintă a elevilor pe care i-a îndrumat și în anteriorul an școlar. ”Va continua orele la clasa la care dânsa a predat și în anul școlar precedent. Cu certitudine decizia va fi primită cu bucurie atât de către elevii domniei sale cât și de către colegii de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu”, a mai spus Livia Crețulescu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.