Noi spaţii de producţie a monumentelor funerare în Cimitirul Municipal Sibiu

297

cimitirServiciul public care administrează Cimitirul Municipal Sibiu a finalizat amenajarea unui număr de 20 de spaţii de producţie a monumentelor funerare în zona străzii Calea Cisnădiei. În aceste spații se vor muta punctele de lucru situate în prezent la intrarea principală în Cimitir.

Contractul de lucrări a însumat 197.336,88 lei, acestea constând în amenajarea spaţiilor şi împrejmuirea terenului aferent. Zece dintre spaţii măsoară 80 m2, celelalte 10 măsurând 100 m2.
“Noile spaţii sunt mai bine localizate şi mai bine amenajate. Prin mutarea lor pe această latură  a Cimitirului se vor elimina praful şi zgomotul care se creau la intrarea principală în Cimitir din cauza activităţii specifice punctelor de lucru.”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.
În scopul ocupării noilor spaţii de producţie, serviciul public amintit organizează în data de 28 septembrie o procedură de licitaţie deschisă. Procedura include şi licitaţiile pentru ocuparea a cinci mese metalice destinate comercializării articolelor specifice înmormântărilor, situate la intrarea principală în Cimitir. Spaţiile vor fi închiriate pe o perioadă de cinci ani, iar mesele pe o perioadă de doi ani. Licitaţia va avea loc la sediul Serviciului Public de Administrare a Cimitirului Municipal în data de 28 septembrie, la ora 10. Caietele de sarcini se pot achiziţiona din locaţia menţionată în perioada 9-24 septembrie, între orele 8 şi 14, costul unui astfel de caiet fiind de 20 de lei. Mai multe informaţii despre această procedură se pot obţine de la sediul serviciului public amintit sau la numărul de telefon: 0269/252.208.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.