FOTO – Fiul lui Cioabă îi ia peste picior și la mișto pe ROMÂNI. Uite ce a postat pe Facebook!

O fotografie postată de fiul regelui internațional al romilor, a inflamat spiritele în spațiul virtual. Mai multe persoane au trimis fotografia pe oradesibiu@gmail.com, exprimându-și  nemulțumirea legat de comparația făcută de juniorul casei regale.

Bogdan Cioabă, fiul înfiat al familiei lui Dorin Cioabă este un împătimit al hainelor, ceasurilor și mașinilor de lux. Adolescentul casei regale se îmbracă extrem de des la patru ace și conduce o mașină de firmă primită cadou de la tatăl său, mașină cu care se afișează ori de câte ori are ocazia prin Sibiu.
Cu modestia are însă o problemă, lucru demonstrat și de o postare de zilele trecute, pe contul său de Facebook.
Acesta a pus o fotografie în care insinuează că românii nu știu să se îmbrace frumos, iar ”gipsy” sau ”tiganii” știu să facă acest lucru.
”Ei se plâng toată ziua că sunt discriminați. Mereu sunt pe la TV și spun că nu sunt respectate drepturile lor. Ce exemplu dă acest individ care este fiul celui ce zice că este regele romilor? Rușine să îi fie!”, spune un cititor revoltat, într-un mesaj trimis către Ora de Sibiu.
Vă lăsăm să vă pronunțați dacă este normal un astfel de gest, mai ales din partea fiului celui mai de seamă reprezentant al romilor. foto: Facebook

bogdan cioabacioabacioaba juniordiscriminare romi
Comentarii (2)
Comentează
  • Odin

    Nici copacu’ nu-i ca pomu’,
    Nici tiganu’ nu-i ca omu’.

  • A.

    Casa regala? Serios?