raluca turcan si preotul necula

raluca turcan si preotul neculaDeputatul Raluca Turcan a participat luni, 14 septembrie la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Liceul de Artă din Sibiu.

“Am ales să particip la deschiderea de an școlar de la Liceul de Artă pentru că sunt legată sentimental pe viață de un liceu de artă. Am studiat pianul și am visat ani la rând să cânt pe marile scene. Am cântat pe câteva, nu cele mai mari, însă emoția și trăirile acelor momente le resimt și azi.
Chiar dacă am renunțat brusc, formarea pe care am obținut-o într-un liceu vocațional m-a marcat pe viață ca om. Misiunea pe care o aveți dumneavoastră, stimați profesori este una extrem de provocatoare: să urmăriți performanța acolo unde o puteți obține și să modelați frumos, toți tinerii care nu urmează o carieră artistică. Tot efortul dumneavoastră trebuie susținut de familie, de dorința copiilor și tinerilor de a fi altfel, cu ceva în plus față de alți elevi de vârsta lor.Vă doresc un an școlar bun, cu succes și dorința de reușită în tot ce vă propuneți!” a declarat Raluca Turcan la festivitatea de deschidere.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.