Turcan, emoționată la deschiderea noului an școlar

0 165

raluca turcan si preotul neculaDeputatul Raluca Turcan a participat luni, 14 septembrie la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Liceul de Artă din Sibiu.

“Am ales să particip la deschiderea de an școlar de la Liceul de Artă pentru că sunt legată sentimental pe viață de un liceu de artă. Am studiat pianul și am visat ani la rând să cânt pe marile scene. Am cântat pe câteva, nu cele mai mari, însă emoția și trăirile acelor momente le resimt și azi.
Chiar dacă am renunțat brusc, formarea pe care am obținut-o într-un liceu vocațional m-a marcat pe viață ca om. Misiunea pe care o aveți dumneavoastră, stimați profesori este una extrem de provocatoare: să urmăriți performanța acolo unde o puteți obține și să modelați frumos, toți tinerii care nu urmează o carieră artistică. Tot efortul dumneavoastră trebuie susținut de familie, de dorința copiilor și tinerilor de a fi altfel, cu ceva în plus față de alți elevi de vârsta lor.Vă doresc un an școlar bun, cu succes și dorința de reușită în tot ce vă propuneți!” a declarat Raluca Turcan la festivitatea de deschidere.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.