Ora de Sibiu
Știri in direct

Corneliul Vadim Tudor a simțit că moartea e aproape când a sunat la 112

123

Corneliu-Vadim-TudorCorneliu Vadim Tudor a simțit că este pe moarte și a cerut familiei ca siciurl să fie depus la Senat. Solicitarea soţiei lui Corneliu Vadim Tudor ca sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului senator să fie depus în holul Senatului nu a fost aprobată de senatori, potrivit mediafax.ro.

Lidia Tudor, una dintre cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor, a spus că i s-ar fi părut normal ca sicriul cu trupul tatălui său să fie depus măcar câteva ore în holul Senatului.
„Normal era să fie primit. Acum, dacă aşa s-a hotărât, nu pot să comentez. Tata a lucrat acolo 17 ani”, a declarat fiica fostului lider PRM, precizând că au existat membri ai PRM care au propus, la un moment dat, ca sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor să fie depus în holul Operei Române.
Fata a mai spus că luni, când i-a fost foarte rău, Corneliu Vadim Tudor a sunat singur la 112, după care a spus familiei că nu mai rezistă până când vine ambulanţa, motiv pentru care au plecat cu el şi s-au întâlnit cu Salvarea pe drum. „Tata ne-a spus că este ultima lui zi. Ne-a spus: «fac infarct şi azi o să mor». Noi am crezut că îşi va reveni, am sperat până în ultima clipă, când medicii ne-au spus că nu mai există niciun semn vital şi trebuie să-l deconecteze de la aparate”, a povestit Lidia Tudor.

În plus, ea a mai spus că familia va încerca să menţină publicaţiile tatălui său, cu toate că acestea au probleme financiare. „Deşi la reviste există greutăţi financiare, cu ajutorul lui Dumnezeu o să trecem şi peste asta. Avem oameni lângă noi şi asta este cel mai important”, a mai spus Lidia Tudor.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni la Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marţi, la prânz, la Biserica „Sfântul Gheorghe Nou” din Bucureşti.
Corneliu Vadim Tudor urmează să fie înmormântat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.
Cu doar două zile înainte moarte, Vadim Tudor a publicat o poezie pe Facebook in care își dădea întâlnire cu moartea la o cafea. În poezie, moartea pleca păcălită, dar realitatea s-a dovedit a fi alta, luni 14 septembrie, 2015.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...