Șovăilă a rămas șef la Consiliul Județean Sibiu. Președintele Cindrea a plecat în concediu

0 253

cindrea sovaialaPreședintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea a predat prerogativele și frâiele instituției pe care o conduce, către vicepreședintele Constantin Șovăială. După ce a aflat luni verdictul magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție, Cindrea a plecat în concediu de odihnă.

Ioan Cindrea figurează de miercuri în concediu de odihnă legal. Președintele CJ Sibiu se va reîntoarce la muncă la finele lunii. ”Domnul președinte Ioan Cindrea a intrat în concediu de odihnă, începând din data de 16 septembrie, timp de 13 zile. El va reveni la lucru după această perioadă”, a declarat Ioana Căpățână, purtător de cuvânt al CJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu. Locul lui Cindrea este ținut de vicepreședintele Constantin Șovăială.
Reamintim că Ioan Cindrea a primit în decembrie 2014, o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, conform unei sentințe a magistraților ÎCCJ, pentru că și-a angajat soția la biroul parlamentar, în perioada în care acesta a fost deputat. Cindrea a făcut apel, dar magistrații au respins luni recursul și au anunțat că sentința inițială rămâne definitiv în vigoare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.