Brukenthal-ul a primit două distincții importante din partea Tripadvisor. Una e de TOP!

0 154

muzeul brukenthalTripadvisor.com a anunțat că decernează Muzeului Național Brukenthal din Sibiu, două importante distincții. Cel mai mare site de călătorii din lume a anunțat că muzeul sibian este premiat cu ”Travels Choice 2015”.

Intrarea Muzeului Național Brukenthal în topul Travelers’ Choice este dublată de selectarea în top 3 al celor mai bine cotate muzee din România, fapt care vine să reconfirme succesul la public al instituției sibiene. Aceste două distincții sunt acordate Muzeului la mai puțin de un an de la decernarea „Certificatului de Excelență Tripadvisor”.
În selectarea destinațiilor culturale-turistice de top, Tripadvisor folosește un algoritm care ia în calcul calitatea, cantitatea și actualitatea recenziilor, precum și clasarea în indexul de popularitate de pe website. Pe tripadvisor.com, Muzeul Național Brukenthal a primit recenzii de la 140 călători, 69 dintre ei oferind calificativul „Excelent”, iar 45 — „Foarte bine”.
În comentarii recente postate pe website, vizitatorii apreciază Muzeul Național Brukenthal astfel: ‘Brukenthal este indiscutabil unul dintre cele mai bune muzee de artă din România.
Am venit aici pentru expoziția Dürer după Dürer și ne-am bucurat să vizităm și colecția de artă europeană. ‘ — scrie un vizitator din SUA, pe tripadvisor.com. O altă vizitatoare a consemnat: ‘Una dintre cele mai bune experiențe culturale românești. Muzeul e pe lista obiectivelor ce trebuie vizitate.’ — consideră Crina D.
TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume cu peste 340 milioane de vizitatori unici pe lună, mai mult de 225 milioane de recenzii care acoperă 4,9 milioane destinații turistice, restaurante și spații de cazare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.