crima strada randunelelor sibiu 9

crima strada randunelelor sibiu (9)Un bărbat de 49 de ani din Sibiu, a fost găsit sâmbătă după amiază, omorât în propria locuință de vpe strada Rândunelelor din oraș. Se pare că acesta era mort de mai bine de două săptămâni și era în stare avansată de putrefacție. Casa era răvășită și pereții erau plini de sânge.

Locuitorii de pe strada Rândunelelor din Sibiu, au anunțat autoritățile că într-o locuință de pe strada lor, se află un bărbat decedat. Oamenii au intrat la bănuieli, după ce de câteva zile în zonă se simțea miros puternic de putrefacție. La fața locului s-au deplasat criminaliștii și un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
”Autoritățile au fost sesizate de către o persoană care a sunat la 112, în jurul orei 16.00. Echipa de cercetare se află acum la fața locului. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”, a spus Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu, pentru Ora de Sibiu.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ într-un sat din Sibiu. I-a înfipt o furcă în cap la cules de prune!
L-au găsit în putrefacție și plin de sânge
Un vecin a fost cel care a descoperit cadavrul bărbatului de 49 de ani. Acesta a intrat în locuință alături de alți locatari de pe strada Rândunelelor, după ce în prealabil au pătruns în curtea casei și nu au descoperit nimic.
Bărbatul mort a fost găsit într-o încăpere, acoperit de pături, în stare de putrefacție. Pe haine și pe pereți erau urme vizibile de sânge, semn că omul a fost agresat puternic înainte să moară. Vecinul care l-a descoperit spune că nu l-a mai văzut pe decedat de aproximativ două săptămâni.

”Ultima dată l-am văzut acum două săptămâni. (..) Eu vopseam la poartă și vecinii de pe strada de vizavi, au venit la mine să îmi spună că miroase îngrozitor. (…) Mirosea groaznic! (…) Era în camera de acolo din spate. Am mers acolo și i-am văzut picioarele și ceva viermi. (..) Era plin de sânge peste tot. (..) Sigur că a fost bătut. (..) Știu că mai fura…”, a declarat Ioan Simion, vecinul care a descoperit cadavrul bărbatului omorât.

”Prieten” cu băutura
Marius B., locuia singur în casa de pe strada Rândunelelor. Vecinii spun că are un fiu plecat din țară de mai mulți ani. Acesta nu ținea însă legătura cu el. Se pare că decedatul căzuse de ceva vreme în patima alcoolului. ”Bea foate mult. Toți banii îi cheltuia pe alcool. Se mai ocupa și cu lucruri necurate.. Mereu avea de vânzare mai ales piese de bicicletă. Se aude că le fura și apoi le vindea pe bucăți”, a mai spus un vecin al decedatului.
Cazul a fost preluat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, iar cercetările sunt continuare de către procurorul de caz.

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UvFmdc8e2Xk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/UvFmdc8e2Xk/maxresdefault.jpg” caption=”CRIMA PE STRADA RANDUNELELOR SIBIU”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu