Zona Căii Gușteriței rămâne fără apă. Ce străzi sunt afectate!

0 212

canalizare apa canal interventii sibiu (5)Apă Canal anunță că se vor executa lucrări de cuplare a rețelei noi de distribuție de pe Calea Gușteriței. Consumatorii sunt rugaţi să-şi asigure necesarul de apă. Un număr de opt străzi vor fi afectate de aceste lucrări.

SC „Apă Canal” SA Sibiu anunţă că marți, 6 octombrie 2015, între orele 08,00 – 16,00 se vor executa lucrări de cuplare a rețelei noi de distribuție de pe Calea Gușteriței. În intervalul menționat se va sista furnizarea apei pentru consumatorii de pe Calea Gușteriței ( între Podul Gării și strada Alecu Russo), străzile Gării, Ovidiu, Albinelor, Prometeu, Rulmentului și Nicovalei.
Lucrările sunt executate de SC ”Universal Business” SA, în cadrul Proiectului ”Modernizarea străzilor Măgheranului, Calea Gușteriței, Macaralei și Oțelarilor” finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.
Consumatorii sunt rugaţi să-şi asigure necesarul de apă. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.