mitoseru si nea marin

mitoseru si nea marinImagini neobișnuite în Centrul Sibiului. Liniștea Pieței Mari a fost tulburată de un scandal în care au fost implicate vedetele de televiziune Mihai Mitoșeru și Nea Mărin. Cei doi au fost implicați într-un incident din care au ieșit cu cătușe la mâini și ridicați de poliție. Până la urmă totul s-a dovedit a fi însă o farsă făcută de producătorii unei emisiuni de la Antena 1.

Aflaţi cu treabă prin Sibiu, Mihai Mitoşeru şi “stăpânul nuielei”, nea Marin, au fost protagoniştii unor incidente care i-au lăsat cu gura căscată pe toţi cei care se aflau în Piaţa Mare a oraşului. Amândoi au fost încătuşaţi şi “săltaţi” de poliţişt, anunta libertatea.ro.
O gâlceavă aparent banală, izbucnită în buricul Sibiului, s-a transformat rapid într-un caz în care a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor. Până să realizeze ce se întâmplă cu el, Mitoşeru s-a trezit, cu toată opoziţia muşchilor pe care îi tot etalează, cu mâinile prinse-n cătuşe şi încadrat de mai mulţi oameni ai legii care l-au dus la secţie.
Camarad de nădejde nu numai pe platourile de filmare unde, destul de des, sunt colegi, nea Marin a sărit în ajutorul “arestatului”, dar s-a ales şi el cu acelaşi tratament: brăţări strânse, regulamentar, pe mâini.

VEZI  ȘI: FOTO – Vedete la apă la Sibiu. Bianca Rus aruncată în piscină de Nea Mărin. Minodora și Mitoșeru au scăpat!
Când totul părea să se termine cu ceva amenzi, în biroul anchetatorilor şi-au făcut apariţia producătorii emisiunii-concurs “Poftiţi de vă iubiţi!”, care i-au eliberat pe cei doi şi i-au asigurat că totul a fost doar o farsă.
Cam dură, e adevărat… Din echipa VIP-urilor care pregătesc nunta unor tineri crescuţi la casa de copii mai fac parte, alături de Mitoşeru, Minodora, Bianca Rus şi Cezar Ouatu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns