Actiune de amploare a politiei rutiere pe toate drumurile din judet. Cand are loc!

0 141

Serviciul Rutier atrage atenţia cu privire la necesitatea respectării tuturor regulilor de circulaţie. Poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe parcursul săptămânii viitoare în vederea prevenirii accidentelor rutiere şi impunerii respectării vitezei legale.

imageÎn săptămâna 12 – 18 octombrie a.c., poliţiştii rutieri vor intensifica activităţile de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale, axate în special, pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.
Acţiunile vor fi desfăşurate în zonele sau pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, fiind utilizate în activităţi şi aparatele radar din dotare.
La nivelul judeţului Sibiu, în perioada 01.01 – 30.09.2015, s-au produs 150 (-6) accidente grave soldate cu decesul a 20 (-11) persoane şi rănirea gravă a 176 (+12) persoane. Viteza ocupă primul loc în ierarhia principalelor trei cauze generatoare de accidente rutiere, în această perioadă având loc 30 accidente rutiere grave soldate cu decesul a 10 persoane şi rănirea gravă a altor 42, accidente care au avut drept cauză generatoare viteza excesivă ori neadaptată la condiţiile de drum şi trafic.
Foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.