Ganț e în vizită oficială în Germania. Cu cine se întâlnește!

0 179

gantDeputatul FDGR Ovidiu Ganţ se află în perioada 11 – 15 octombrie 2015 la Berlin în cadrul vizitei delegaţiei grupului parlamentar de prietenie România-Germania.

Delegaţia este condusă de Mihai Tudose, ministrul economiei, comerţului şi turismului, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie România-Germania, din delegaţie mai fac parte alţi trei membrii ai grupului parlamentar de prietenie cât şi consilieri ai ministrului economiei.
Programul vizitei cuprinde luni o vizită la Bundesrat şi o întrevedere cu domnul Uwe Beckmeyer, secretar de stat parlamentar în cadrul Ministerului pentru economie şi energie. Marţi vor avea loc o întrevedere cu Rainer Lindner, directorul Comitetului estic al economiei germane şi cu Anja Quiring, director regional Europa de sud-est, un prânz de lucru la invitaţia domnului Rainer Arnold, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie Germania-România, la care vor participa şi alţi parlamentari germani ai grupului de prietenie, şi o întrevedere cu Heinz Joachim Barchmann, vicepreşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag şi cu alţi membri ai Comisiei. Pentru ora 17.30 este programată întrevederea cu Norbert Lammert, preşedintele Bundestag-ului, la care va participa şi ambasadorul desemnat al României în Germania, Emil Hurezeanu. Miercuri seara are loc la Ambasada României Seara Parlamentară româno-germană.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...