TOPUL MÂRLANILOR – Și-a pus ”JEP-ul” pe zebră. Dă-i naiba de pietoni!

0 253

audi fotoFotografiile de mai jos au fost trimise de un cititor pe adresa oradesibiu@gmail.com, cu rugămintea de a îl ”premia” pe posesorul acestei mașini cu o prezență în Topul Mârlanilor. Merită pe deplin această ”onoare”. Săracii pietoni ar fi trebuit să zboare peste Audi ca să traverseze strada.

Cititorul care ne-a trimis fotografiile, ne-a explicat și cel mai bine de ce posesorul mașinii marca Audi, cu numărul de înmatriculare SB – 08 – JEP este fără doar și poate un adevărat ”mârlan”.
”Aceasta masina este parcata exact pe trecerea de pietoni pe unde trebuia sa treaca acea batranica din poza, care ocoleste trecerea pentru a traversa prin loc nepermis, riscand astfel sa ia amenda pentru trecere prin loc nepermis sau mai grav sa fie lovita de vreo masina si sa fie si vinovata ca a trecut prin loc nepermis. Cred ca acest sofer al auto cu nr. sb 08 jep, poate fi locul 1 in Top Marlanilor”, ne-a transmis cititorul. Fotografiile au fost surprinse zilele trecute pe strada Cetății din Sibiu.audi

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.