VIDEO FOTO Primarul din Șelimbăr nu a fost reținut de DNA. Reacția lui Maricuța la plecarea acasă!

827

maricuta azi noaptePrimarul Șelimbărului, Daniel Maricuța, a scăpat ca prin urechile acului de o reținere în arest preventiv. Acesta a plecat acasă joi dimineață în jurul orei 4.00, iar procurorii DNA au încărcat o dubă cu acte de la sediul primăriei.

Daniel Maricuța și toți angajații primăriei Șelimbăr care au fost audiați aproape 12 ore în sediul administrației locale din Șelimbăr, au plecat acasă în noaptea de miercuri spre joi, nici unul nefiind reținut de către DNA.
Vizibil obosit și afectat de ceea ce se întâmplă, Maricuța a ieșit în grabă din sediul primăriei și s-a ferit de ochii presei, refuzând să facă vreo declarație referitor la ceea ce s-a întâmplat miercuri și legat de perchezițiile DNA-ului.

VIDEO – Cine îl ajuta pe Maricuța să cumpere și să vândă terenuri la Șelimbăr. Cum funcționa ”caracatița” și câtă MITĂ a luat primarul!

VEZI SI: VIDEO FOTO – Ranch-ul primarului din Șelimbăr. Imobil cu piscină interioară și ieșire la lac și fermă cu cai!Maricuta DNA primaria Selimbar (6)

A trecut repede pe lângă ceilalți angajați care au fost audiați de DNA și s-a urcat într-o mașină Mercedes și a plecat în trombă, fiind urmat îndeaproape de un autoturism BMW, în care mai erau câteva persoane ce îl așteptau pe acesta.

VEZI ȘI: Maratonul audierilor în cazul Maricuță. Ce s-a întâmplat cu primarul din Șelimbăr – VIDEO SI FOTO

Mariucuța la birou
Surse de încredere au declarat pentru Ora de Sibiu, că primarul Șelimbărului a fost în această dimineață la primărie. Este prima vizită după audierile de ieri, efectuate de către DNA.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (3)