”Captura” radarelor într-o săptămână în județul Sibiu. Bilanțul e ÎNGRIJORĂTOR!

0 120

radarePoliţiştii rutieri au desfăşurat, pe parcursul săptămânii trecute, activităţi suplimentare pentru creşterea siguranţei rutiere. Poliţiştii sibieni au urmărit cu prioritate prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Aproximativ 600 de şoferi au fost sancţionaţi pentru depăşirea vitezei regulamentare. În perioada 12 – 18 octombrie, 30 de poliţişti rutieri au acţionat zilnic pentru prevenirea accidentelor rutiere şi conştientizarea participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale, axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.
În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au aplicat 990 de sancţiuni contravenţionale, din care 596 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 3 dintre situaţii fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile. Totodată, poliţiştii rutieri au constatat 7 infracţiuni la regimul circulaţiei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.