Copiii fac legea la Teatrul Gong. Pinocchio revine la cererea publicului!

0 177

pinochioTeatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă, la cererea publicului, o nouă reprezentație a spectacolului „Pinocchio” în regia lui Lilly Krauss Kalmar. Evenimentul va avea loc duminică, 25 octombrie 2015, de la ora 11:00.

Programat inițial doar pentru ziua de sâmbătă, 24 octombrie, la ora 18:00, Pinocchio se dovedește a fi în continuare unul dintre cele mai apreciate spectacole ale Teatrului pentru Copii din Sibiu, locurile disponibile în sala de la etaj a teatrului fiind epuizate încă de marți, 20 octombrie. Astfel, la solicitarea publicului, spectacolul „Pinocchio” se va juca și duminică, 25 octombrie, de la ora 11:00.
Autorul fermecătoarei cărţi pentru copii „Le avventure di Pinocchio” (ro.: „Aventurile lui Pinocchio”) este Carlo Collodi, scriitor şi jurnalist italian. Cunoaştem cu toţii povestea marionetei lui Geppetto care a prins viaţă şi peripeţiile prin care a trecut până a înţeles că trebuie să fie un băieţel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată și de greieraşul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conştiinţă”, care veghează mereu și asupra copiilor, îndeamnându-i să fie buni şi ascultători. Acesta este mesajul principal transmis și prin spectacolul Teatrului Gong, pus în scenă încă din anul 2000, în regia semnată de Lilly Krauss-Kalmár și scenografia de Anca Dumitru Chirulescu, pe muzică compusă de Petre Manzur. Din distribuția spectacolului fac parte Jenö Major, Angela Páskuy, Monica Baldea, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Gabriela Mitrea și Andrei Hansel.
Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute, iar intrarea publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00), online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%. Accesul în sala teatrului este permis cu 30 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...