VIDEO FOTO – Bărbat din Vâlcea, lovit mortal de tren pe Câmpului. I-a retezat capul! (IMAGINI DURE)

3 1.269

lovit de trenUn bărbat de 46 de ani a murit sâmbătă după amiază după ce a fost lovit mortal de un tren ce circula pe relația Vințul de Jos – Sibiu. Se pare că omul s-a aruncat în fața trenului, conform spuselor unor martori oculari.

Bărbatul a fost lovit de tren la câțiva metri de trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Câmpului. Martori oculari spun că omul ar fi așteptat să vină trenul. ”L-am văzut din grădină că stătea jos, la marginea căii ferate. Avea o glugă pusă pe cap și se legăna așa stând jos. Apoi am auzit trenul care venea, puțin mai târziu. A tras semnal de alarmare sonoră… S-au auzit frânele roților și apoi s-a oprit. A murit pe loc. Am văzut că i-a retezat capul”, a declarat un bărbat ce locuiește în apropiere de locul unde s-a întâmplat nenorocirea.Barbat omorat de tren la Sibiu (12)Medicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victima lovită de tren. Polițiștii de la Criminalistică au preluat cazul.Barbat omorat de tren la Sibiu (14)Deocamdată nu se știe identitatea bărbatului, acesta neavând asupra sa vreun act de identitate. Barbat omorat de tren la Sibiu (9)La câțiva metri distanță de locul unde bărbatul a fost lovit de tren a fost găsită o pungă în care erau câteva lucruri personale ale decedatului, dar și o un PET cu bere, semn că omul  a consumat alcool înainte să fie lovit de tren.


Traficul feroviar între Sibiu și Vințu de Jos a fost blocat din cauza acestui nefericit eveniment, pentru a permite polițiștilor să facă cercetarea și măsurători la fața locului.

Update – Decedatul e din Vâlcea
Bărbatul lovit de tren a fost identificat de polițiști. Are 46 de ani și este din județul Vâlcea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
 1. anonim scrie

  ce treaba aveti voi unde e saunu e calea ferata….sunteti de tot c… Dumnezeu sa-l ierte

 2. Man scrie

  Pe strada Campului nu trece trenul…poate pe Tractorului…halal jurnalisti

  1. Ora de Sibiu scrie

   Serios? Ia mai studiati un pic pe internet, pe harti on-line, sa vedeti pe unde trece calea ferata unde a avut loc accidentul. Si apoi comentati din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.