csu sibiu a mai transferat un jucător. au adus un ”playmaker”!

igor mijajlovicCSU Sibiu a anunțat oficial că de azi a transferat un nou jucător, care va participa deja la antrenamente. Este vorba de sarbul Igor Mijajlovic. Deocamdata el asteapta pentru ca toate formalitatile sa fie indeplinite si, in functie de acestea, se va stabilii daca va putea evolua in meciul de miercuri de la Pitești.

“Noul jucator vine exact pe pozitia pe care am suferit, cea de playmaker, si sper sa puna mai multa ordine in echipa si va fi jucatorul de care avem nevoie. Am asteptat mult pana sa il luam pe el, l-am ales dintre multi jucatori, si sunt convins ca ne va ajuta mult”, spune antrenorul Dan Fleseriu.
Igor Mijajlovic, baschetbalist de origine sarba, in varsta de 31 de ani, masoara 1,93m.  Baschetbalistul vine la CSU, dupa ce si-a inceput sezonul 2015/2016 alaturi de echipa Kaposvári din Ungaria. Anterior a mai jucat pentru echipe din Macedonia si Slovenia, dar si in liga nationala de baschet de la noi din tara, in sezonul 2009-2010, la CS Otopeni.
“Sunt extrem de incantat sa vin intr-un oras ca Sibiu si la o echipa cu traditie, asa cum este CSU Sibiu. Primele impresii sunt intotdeauna bune, cred ca este o echipa buna. Fata de ultima data cand am fost in Romania, in 2009-2010, intotdeauna am urmarit rezultate, statistici. In acest moment stiu putine lucruri despre echipe, dar urmeaza sa ma documentez, sa vad cateva meciuri, sa vad cateva echipe cu care urmeaza sa jucam. Nu am prea mult timp pentru a ma adapta, dar voi face tot ce imi sta in putinta, sa ma integrez in echipa cat mai curand posibil. De cand am jucat in Romania, in 2009-2010, stiu ca Sibiul avea suporteri foarte galagiosi si imi era foarte greu sa joc in postura de adversar. Vreau sa le promit ca de la primul antrenament, de la primul meci, voi incerca sa fac tot ce imi sta in putinta pentru a ma acomoda si pentru contribui la victoriile echipei”, a declarat Igor Mijajlovic.

Ultima oră

Comentariul meu