De Halloween Gaşca Zurli vine la Sibiu. Nu rata spectacolul!!!

0 269

gasca zurli

Sâmbătă 31 Octombrie, începând cu ora 16:00, cei mici însoțiți de părinți și bunici sunt așteptați la Shopping City Sibiu să participe la cel mai vesel spectacol susținut de Gașca Zurli – Am o căsuță mică.
Distracția va începe cu parada costumelor de Halloween iar cele mai frumoase costume și cei mai frumoși bostani vor primi premii surpriză. Hazliii prezentatori de la Bridge Theatre vor modera concursuri cu premii instant iar cei mici vor deveni actori în cadrul piesei de teatru interactiv “Povestea dovleacului”.
La ora 18:30, va avea loc lansarea de carte “Zboară, zboară vrăjimaturică!”, în cadrul careia doritorii vor putea să se fotografieze și să ia autografe de la preferații lor.
Partenerii evenimentului sunt: Hervis, Andu, Diverta, Decathlon, Bossini și Just Kidding.

GAŞCA ZURLI a devenit in timp un fenomen.
O companie care a crescut organic, prin foarte multă muncă și dedicare.
Rezultatul: Milioane de copii şi părinţi iubesc personajele din Gaşca Zurli şi le iau ca model pentru că joaca, zâmbetele, fericirea şi educaţiasunt premisele de la care pornim atunci când construim fiecare spectacol.
GAŞCA ZURLI este trupa fenomen pentru copiii din România. Este cel mai mare teatru privat românesc pentru copii 100% românesc.
GAŞCA ZURLI are un success răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.
GAŞCA ZURLI a pornit din mintea şi inima Mirelei Retegan -femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Dorinţa Mirelei Retegan a fost să îi explice fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginaţia şi să-i dea încredere în sine. Toate jocurile pe care Mirela le-a inventat pentru Maya sunt jocurile din Gaşca Zurli. Jocuri pe care copiii din toată Romania le joacă acasă, la grădiniță, la școală sau la spectacolele noastre.
Lumea din spectacolele GASCA ZURLI este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea showurilor și mai rămân cel puțin o oră după spectacol pentru sesiunea de autografe și fotografii. Pentru noi fiecare copil este unic, așa că îi tratăm pe toți cu aceeași atenție și dragoste.
GASCA ZURLI este singura companie românească pentru copii care a adunat peste 5000 de spectatori la Sala Palatului, intr-un spectacol exceptional pe o scena unde concerteaza cei mai mari artisti.
Pentru mai multe informații privind evenimentul accesați pagina de Facebook a Shopping City Sibiu, precum și website-ulwww.shoppingcitysibiu.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.