Indienii de la Cine Grand vor să facă un multiplex cinema la Sibiu. Ce locații vizează!

0 738

cine grandSibiul are șanse mari să aibă în viitorul apropiat un multiplex cinema, orașul fostă capitală culturală europeană, suferind extrem de mult din acest punct de vedere. Operatorul de cinematrografe Cine Grand este interesat de deschiderea unui multiplex în oraș.

Municipiul Sibiu dispune în momentul de față de un singur cinematrograf în adevăratul sens al cuvântului. Cinematograful Arta este extrem de solicitat, iar cinefilii duc lipsa unui spațiu de tip multiplex cinema, așa cum este în mai toate orașele mari ale României și nu numai. Sibienii au însă șanse mari ca în curând să nu mai bată drumul până la Tg. Mureș, Cluj Napoca, Alba Iulia, Brașov sau Rm. Vâlcea, pentru a putea să vadă în condiții excelente cele mai noi producții cinematografice.
Surse de încredere din mediul de afaceri local, au declarat pentru Ora de Sibiu, că pe piața sibiană există un interes din partea unui operator de cinematografe, ce dorește să deschidă un număr de 7-8 săli cu o capacitate de 900 – 1.000 de locuri.
”Există un interes foarte mare din partea operatorului de cinematografe Cine Grand. Aceștia au inspectat câteva spații din Sibiu, care se pretează pentru deschiderea unui multiplex cinema și au purtat discuții cu deținătorii acestora pentru o colaborare concretă în viitor. S-au și decis în mare măsură asupra unei locații!”, a declarat un manager al unui spațiu comercial,deținut de un afacerist sibian interesat pentru o astfel de investiție.
Se pare că reprezentanții Cine Grand, au fost încântați foarte tare de o locație poziționată pe Șoseaua Alba Iulia și au purtat discuții concrete cu proprietarul acesteia, pentru transformarea ei într-un multiplex cinema în viitorul apropiat.
cinegrand 2
Cine este Cine Grand
Rețeaua de cinematografe CineGrand, care mai opereaza în India și Bulgaria, a inaugurat, pe 12 iulie 2013, prima sa unitate în România, în Uvertura Mall din Botoșani. Cinematograful din regiunea Moldovei dispune de un număr de cinci săli și o capacitate totală de circa 450 de locuri, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul oficial. De asemenea CineGrand mai operează și la Titan Mall în Capitală, acolo unde deține un număr de șapte săli cu o capacitate totală de 950 de locuri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...