TOPUL MÂRLANILOR – Șmecherii de Poliția Locală. Intră pe interzis pe Oștirii!

0 352

politia localaApreciem pofta de muncă a poliției locale, mai ales în ultimele luni. Ce nu apreciem sunt însă două lucruri. Că abia au așteptat să se facă Oștirii cu sens unic, ca să dea amenzi și că merg cu nesimțire pe sens interzis.

Fotografia aceasta e ”proaspătă”, respectiv din această dimineață a zilei de miercuri 28 octombrie, la ora 8:28. A venit de la un cititor pe adresa de email oradesibiu@gmail.com, și este însoțită de un mesaj destul de elocvent. ” Uitați aici poliția locală. Ei stau pe strada Oștirii si dau amenzi că e sens unic, dar nici ei nu sunt mai presus”, spune cititorul ce ne-a trimis poza. Și sincer îi dăm perfectă dreptate! Păi ce exemplu dau cei de la poliția locală, dacă ei circulă cu mașina pe interzis? Normal era ca polițiștii să își dea singuri amendă pentru această faptă, dar așa ceva nu credem că e posibil. Că legile sunt  doar pentru ”muritorii de rând”, nu și pentru legiuitorii care le încalcă.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.