VIDEO Strongman Champions League de la Sibiu se va vedea în 92 de ţări

0 221

strongman

Concursul superoamenilor, care şi-au măsurat forţele în septembrie în Piaţa Mare, în cursa pentru a fi desemnat cel mai puternic om al planetei, va face înconjurul lumii prin intermediul canalului Eurosport, care va difuza sâmbătă dimineaţă rezumatul acestei etape din “Strongman Champions League”.
Canalul Eurosport va difuza, sâmbătă dimineaţă, rezumatul ediţiei din România a concursului Strogman Champions League, ce a avut loc în zilele de 19-20 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu. Emisiunea de aproximativ 60 de minute va fi preluată de posturi de televiziune specializate din 92 de țări din întreaga lume. Audiența estimată la acest spectacol, care a adus în Piața Mare din Sibiu 12 dintre cei mai puternici oameni din lume, este de aproximativ 232 de milioane de telespectatori.
Competiția organizată de Asociaţia Clubul Sportiv „Eco Sport Team” rămâne, astfel, în topul evenimentelor sportive organizate la Sibiu și finanțate de Consiliul Local, care oferă expunere internațională orașului, alături de Red Bull Romaniacs și Raliul Sibiului. De asemenea, ‘’Strongman Champions League” este cel de-al doilea eveniment desfășurat pe plan local și difuzat de canalul Eurosport.
Telespectatorii din România pot urmări emisiunea sâmbătă dimineaţa, 31 octombrie, de la ora 01:45, şi în reluare de la ora 05:00, pe programul Eurosport.

video

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.