VIDEO – Conferințe de presă la ITM și ISU legat de controale în cluburile din Sibiu. VEZI ÎNREGISTRĂRILE!

149

lumanariCa urmare a tragediei avută loc vinerea trecută în clubul Colectiv din București, ITM Sibiu și ISU Sibiu explică în două conferițe de presă ce obligații au cei ce folosesc materiale pirotehnice la spectacole în spații închise și ce s-a constatat la controalele făcute de pompieri în cluburile și pub-urile din Sibiu. Vezi mai jos înregistrările ambelor conferinte de presă.

Avand in vedere evenimentul petrecut in data de 30.10.2015, in Clubul Colectiv din Bucuresti, Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu organizează o conferinta de presa la sediul institutiei din Sibiu, C.Dumbravii, nr.17, in data de 02.11.2015, la ora 10.00.
Conferinta  de presă este organizată in vederea informarii opiniei publice cu privire la obligatiile operatorilor economici in ce priveste folosirea materialelor pirotehnice si atributiile Inspectiei Muncii in aceasta privinta, precum si alte obligatii ce le revin acestora pentru respectarea legislatiei S.S.M. si R.M.
De asemenea la ora 12.00, la sediul ISU Sibiu are loc o conferință de presă legată de controalele desfășurate în cluburile din oraș și măsurile luate.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINTEI DE LA ITM

VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINTEI DE LA ISU

data-ad-slot="4949109893" data-ad-format="autorelaxed" data-full-width-responsive="true">

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Mihai scrie

    Doamna/domnisoara care vorbeste pe un ton mai ridicat si mai needucat: “T1 si ce dracu e C1”, cam ce functie are? Sper sa nu fie jurnalist!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.